Praktische Info

Voor wie?

Alle kindjes tussen 3 en 12 jaar, die school lopen en zindelijk zijn, kunnen zich tijdens de zomer komen uitleven op ons speelplein.

Vanaf 12 jaar is er de PPC werking waarbij we elke vrijdag een activiteit doen voor 12 tot 15 jarigen (meer informatie vind je HIER vinden)

 

Waar?

De spelende kindjes en enthousiast animatoren kan je tijdens de zomer vinden op het speelterrein bij ontmoetingscentrum Ten Bercle.

 

Wanneer?

Elke werkdag van de zomervakantie tussen 2 juli en 28 augustus. We rusten even uit en zijn dus gesloten op 21 juli en 15 augustus.

 

Het speelplein opent zijn deuren om 8u30 en we zwaaien iedereen uit tussen 16u30 en 17u. 's Middags openen onze poorten eventjes tussen 12u en 13u. Vanaf 7u30 is er ochtendopvang en ook 's avonds zorgen we met plezier nog even voor jullie deugenieten tot 17u30 in de avondopvang.

 

En hoeveel kost dat?

Een volledige speelpleindag kost 4 euro. Per halve dag vragen we 2 euro.

Eenmalig betaal je per kind 4 euro inschrijvingsgeld waarmee u kind verzekerd is.

Er kan vrijblijvend een drankje gekocht worden voor 0,50 euro. Er is chocomelk, cola, fanta, sprite (water is doorlopend tijdens de dag gratis te krijgen bij de animatoren).

De ochtend- en avondopvang kost 0,50 euro per half uur.

 

Om niet elke dag met 'klutters' te moeten sleuren, hebben wij ook speelkaarten. Een volledige speelkaart kost 40 euro en is goed voor 10 speeldagen (of 20 halve). Ook drankkaarten zijn te koop voor 10 euro en daar krijg je 20 frisse drankjes voor.

 

Enkele handige links:

 

Noteer alvast in je agenda:

2 juli

13 juli

21 juli

15 aug

28 aug

Start van een fantastische zomer

Rock Pervijze

Geen speelplein

Geen speelplein

Einde van de speelpleinzomer