Het speelplein praktisch

Praktische Info

Voor wie?

Alle kindjes tussen 3 en 12 jaar, die school lopen en zindelijk zijn, kunnen zich tijdens de zomer komen uitleven op ons speelplein.


Waar?

De spelende kindjes en enthousiaste animatoren kan je tijdens de zomer vinden op het speelterrein bij ontmoetingscentrum Ten Bercle.


Wanneer?

Elke werkdag van de zomervakantie tussen 1 juli en 26 augustus 2020


Het speelplein opent zijn deuren om 8u30 en we zwaaien iedereen uit tussen 16u30 en 17u. 's Middags openen onze poorten eventjes tussen 12u en 13u. Vanaf 7u30 is er ochtendopvang en ook 's avonds zorgen we met plezier nog even voor jullie deugenieten tot 17u30 in de avondopvang.


En hoeveel kost dat?

Een volledige speelpleindag kost 4 euro. Per halve dag vragen we 2 euro.

Eenmalig betaal je per kind 4 euro inschrijvingsgeld waarmee u kind verzekerd is.

Er kan vrijblijvend een drankje gekocht worden voor 0,50 euro. Er is chocomelk, fristi, cola, fanta, ice tea en appelsap te verkrijgen. Water is doorlopend tijdens de dag gratis te krijgen bij de animatoren.

De ochtend- en avondopvang kost 0,50 euro per half uur.


Om niet elke dag met 'klutters' te moeten sleuren, hebben wij ook speelkaarten. Een volledige speelkaart kost 40 euro en is goed voor 10 speeldagen (of 20 halve). Drankkaarten zijn te koop voor 10 euro en daar krijg je 20 frisse drankjes voor. Ook zijn er opvangkaarten te koop voor 10 euro, goed voor 20 halve uurtjes opvang.


Elke woensdagnamiddag gaan we gaan zwemmen. Dit is optioneel voor alle kinderen vanaf het eerste leerjaar. Hiervoor vragen we 2 euro bovenop de normale dagprijs.


Sinds 2019 is er ook een volledig gamma verkrijgbaar aan leuke speelplein must-haves! In de aanbieding hebben we speel-t-shirts, petjes, kleine rugzakjes en stevige rugzakjes. 


De volledige prijslijst van ons speelplein vind je hier


Rock Pervijze:

Elk jaar proberen we een themadag in te plannen in juli. De dag zelf wordt nog bekend gemaakt via facebook en op het speelplein. (Indien geen facebook, vraag meer info op het speelplein of via info@dekastanjes.be)

Wat houdt dit nu in? Dit is een dag volledig ingekleed in 1 specifiek thema, alle activiteiten gaan ook door in dit thema en de kinderen mogen ingekleed komen. Er wordt een maaltijd voorzien 's middags en een vieruurtje. De prijs bedraagt hiervoor €6 ipv €4. (€2 voor een halve dag zonder maaltijd). 


Verrassingsuitstap:

Traditioneel gaan we elk jaar op de laatste speelpleindag op uitstap. Deze uitstap is gepland naar een geheime locatie (een verrassing dus). De uitstap is altijd zo gepland dat deze voor zowel de jongsten als de oudsten veel speelplezier bevat. De uren en prijs van deze uitstap zijn afhankelijk van de locatie en worden meegedeeld in de laatste weken van de zomer. Inschrijven is echter verplicht en kan via mail, facebook of op het speelplein zelf. Betalen kan de dag zelf. 


Enkele handige links:

Online uw kind(eren) registreren

Reglement 2020


Noteer alvast in je agenda:

1 juli

???

26 augustus

Start speelpleinzomer

Rock Pervijze

Verrassingsuitstap / Laatste speelpleindag