PPC | 12+ werking

Pervijze Puber Collectief

12+ werking

PPC wat? 

PPC staat voor Pervijze Puber Collectief. Dit is een 12+ werking georganiseerd door speelplein de Kastanjes. Hierin worden verschillende activiteiten aangeboden voor kinderen die net te oud zijn voor het speelplein, maar te jong om al animator te worden. 


Voor wie? 

Voor iedereen tussen de 12 en 15 jaar. 

Voor 15-jarigen is er een overlap met animator zijn. Je kunt er ook voor kiezen om als animator op ons speelplein te staan en op de PPC dagen aan te sluiten als 'kind'. 


Wanneer? 

Om de 2 weken op vrijdag. Dit is meestal in de namiddag, maar kan afhankelijk van de activiteit ook een volledige dag zijn. 


Locatie? 

Afhankelijk van de activiteit wordt de locatie op voorhand gecommuniceerd. 


Welke activiteiten? 

Voorgaande jaren werd er onder andere naar een pretpark gegaan, stadsspelen, naar de zee, levend stratego,... en nog veel meer ! 


Wat betaal ik hiervoor? 

De prijs is afhankelijk van de activiteit en wordt op voorhand meegedeeld. We proberen de prijs telkens zo laag mogelijk te houden. De kleinere activiteiten zullen bijvoorbeeld rond de €5 zijn. 


Jaarlijks dient er ook eenmalig €4 extra betaalt te worden voor de verzekering. 


Ik ben overtuigd ! Wat nu? 

Neem contact met ons op via dit contactformulier dat u interesse hebt in de PPC-werking. Eenmaal we het mailtje ontvangen hebben, voegen we je toe in de PPC-groep op facebook. Hierin wordt alles gecommuniceerd omtrent de agenda, inschrijvingen, prijzen,... . Een hoofdanimator zal u dus wel als vriend toevoegen op facebook, anders kunnen we u niet in de groep toevoegen. 


Geen facebook? Meldt dit ons zeker ! Dan informeren we u telkens via mail.