Inschrijven

Inschrijven

Omwille van de covid-19 maatregelen werken we ook dit jaar opnieuw met verplichte inschrijvingen. Hierbij worden 2 bubbels gemaakt op basis van leeftijd. Elke weekbubbel heeft een limiet van 50 kinderen.


Hieronder de belangrijkste vragen voor jou beantwoordt: 

1

Hoe zitten de bubbels in elkaar? 

Bubbel MINI = alle kleuters & kinderen van het 1e leerjaar

Bubbel MAXI = alle kinderen van het 2de tot 6de leerjaar

Elke bubbel is gelimiteerd tot 50 kinderen. 

Indien er in totaal (mini + maxi) minder dan 50 kinderen ingeschreven zijn die week, voegen we de bubbels samen tot 1 bubbel.

2

Moet mijn kind sowieso een volledige week komen?

Nee. Inschrijven kan enkele per week omwille van de weekbubbel-limieten, maar hoeveel dagen het kind in de week komt is eigen keuze en hoef je niet op voorhand te melden. Je betaalt enkel het aantal aanwezige dagen.

3

Ik heb mijn kind enkele weken te weinig ingeschreven, wat nu? 

Geen probleem. U kan het formulier nogmaals invullen met enkel de weken die nog ontbraken. Gelieve de reeds ingeschreven week niet nogmaals te reserveren.

4

Mijn kind is ingeschreven maar kan niet komen, wat nu?

Laat ons tijdig iets weten via mail ! Zo kunnen wij de reservatie die week annuleren en kan een ander kindje in zijn/haar plaats komen. Enkel nodig indien uw kind de hele week niet komt. 

5

Hoe weet ik of er nog plaats is?

Wanneer u op het inschrijvingsformulier klikt, kunt u per bubbel en week zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Indien volzet gelieve niet bij de foutieve bubbel in te schrijven.